Tulipuisto 2022, Flamma 20 vuotta potpuri!

Posted on by

Kuva: Ilmakuvausruohonen

Perinteisessä Tapahtumien Yön Tulipuistossa 2022, nähtiin Flamman 20-juhlavuotisesitys ”Flamma 20 vuotta potpuri”. Esitys toteutettiin Mältinrannassa illalla ja esitys kesti noin tunnin. Esitystä oli saapunut katsomaan yleisöä sankoin joukoin ja arviolta noin 1500 henkilöä. Tapahtua oli ilmainen. Mältinrantaan oli myös helppo tulla esteettömän kulkumahdollisuuden vuoksi.

Yleisö oli varautunut hyvin ja mukana oli retkituolia, istuinalusia tai picnichuopia.

Yleisössä ei saanut käyttää sateenvarjoja, jolloin näkyvyys lavalle säilyi hyvänä. Tunnelma katsomossa oli erinomainen ja kaikki huomio kanssakatsojat, jotta kaikki näkivät lavalle mahdollisimman hyvin.

Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja tuliryhmä Flamma, täytti tänä vuonna 2022 jo pyöreät 20 vuotta! Yhdistys perustettiin vuonna 2002 tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa. Yhdistyksen avulla jäsenet pääsevät mukaan tuli ja valotaiteen harrastamiseen ja esiintymiseen. Jäsenille mahdollistetaan treenivuoroja ympäri vuoden, välineohjausta, opetusta tuliturvallisuudesta, avustetaan tulityökortin hankinnassa, sekä tarjotaan tulitaiteessa tarvittavaa välineistöä, asuja, asusteita, rekvisiittaa, sammutus- ja äänentoistokalustoa.

Samalla perustettiin myös esiintyvä tuliryhmä Flamma, kun samasta mielenkiinnosta innostuneet ihmiset halusivat kehittyä ja esiintyä tuli- ja LED-taiteilijoina. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka pääpaino on mahdollistaa tulitaiteen harrastaminen.

Tänä vuonna nähtiin tulishow-potpuri vuosien varrelta, jossa seikkailevat vanhat tutut hahmot, teemat, musiikit ja koreografiat. Näimme ensi tuliduoja tutuissa teemoissa ja lopuksi pääsimme tähän päivään ja aivan uuteen Madmax -teemaan ja esitykseen, joka nähtiin ensimmäisen kerran tänä kesänä Provinssissa.

Flammalaiset ahkeroivat jälleen talkoo voimin teille tulitaidetta, tuottaakseen teille valoa pimenevään iltaan! Kiitos kaikille osallistujille ja yleisölle!

Illan esityksen kulku meni näin:

  • Juonnot Katja, Flamman tiedottaja
  • Primitiivi-teema, Antti ja Jesse
  • Keskiaika-teema, Tommi ja Marika
  • Vampyyri-teema, Katja ja Elina
  • Narri / Swing sirkus-teema, Joni ja Jarkko
  • Mad Max-teema (Kesto n. 20 min.) Kaikki
  • Lopuksi jamittelut!

Lämpimästi tervetuloa viihtymään jälleen ensi vuonna kanssamme!

Lue koko Flamman historia https://flamma.fi/flamman-historia/

Video Ilmakuvausruohonen