Tulipuisto 2022, Flamma 20 vuotta potpuri!

Posted on by

Kuva: Ilmakuvausruohonen

Perinteisessä Tapahtumien Yön Tulipuistossa nähtävä tuliesitys, on tänä vuonna Flamman 20-juhlavuotisesitys ”Flamma 20 vuotta potpuri”.

Tänä vuonna, on vain yksi iso esitys Mältinrannassa klo 22:00 alkaen.

Tulipuisto 2022, Flamma 20 vuotta potpuri!

Esityksen kesto on noin 1 tunti.

Tulethan ajoissa, jotta löydät hyvän paikan seurata esitystämme, sillä tapahtuma on kerännyt aina satoja katsojia paikalle. Tapahtua on ilmainen ja Mältinrantaan on esteetön kulkumahdollisuus.

Varaa itsellesi tarvittaessa retkituoli, istuinalusta tai picnichuopa. Yleisössä ei saa käyttää sateenvarjoja, jotta näkyvyys lavalle säilyisi hyvänä ja huomioithan muutenkin kanssakatsojat, jotta kaikki näkevät lavalle mahdollisimman hyvin.

Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja tuliryhmä Flamma, täyttävät vuonna 2022 jo pyöreät 20 vuotta! Yhdistys perustettiin vuonna 2002 tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa. Yhdistyksen avulla jäsenet pääsevät mukaan tuli ja valotaiteen harrastamiseen ja esiintymiseen. Jäsenille mahdollistetaan treenivuoroja ympäri vuoden, välineohjausta, opetusta tuliturvallisuudesta, avustetaan tulityökortin hankinnassa, sekä tarjotaan tulitaiteessa tarvittavaa välineistöä, asuja, asusteita, rekvisiittaa, sammutus- ja äänentoistokalustoa.

Samalla perustettiin myös esiintyvä tuliryhmä Flamma, kun samasta mielenkiinnosta innostuneet ihmiset halusivat kehittyä ja esiintyä tuli- ja LED-taiteilijoina. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka pääpaino on mahdollistaa tulitaiteen harrastaminen.

Tänä vuonna on luvassa tulishow-potpuri vuosien varrelta, jossa seikkailevat vanhat tutut hahmot, teemat, musiikit ja koreografiat. Ensin näemme tuliduoja tutuissa teemoissa. Lopuksi tulemme tähän päivään ja aivan uuteen Madmax -teemaan ja esitykseen, joka nähtiin ensimmäisen kerran tänä kesänä Provinssissa.

Flammalaiset ovat jälleen ahkeroineet talkoin, tuottaakseen teille valoa pimenevään iltaan! Tapahtuma on ilmainen, mutta emme laita pahaksemme jos haluat lahjoittaa ja tukea toimintaamme, kattaaksemme tulipuiston kustannuksia. Tapahtumassa kiertää hattuja, joihin voit halutessasi heittää tippiä.

Illan esityksen kulku:

  • Juonnot Katja, Flamman tiedottaja
  • Primitiivi-teema, Antti ja Jesse
  • Keskiaika-teema, Tommi ja Marika
  • Vampyyri-teema, Katja ja Elina
  • Narri / Swing sirkus-teema, Joni ja Jarkko
  • Mad Max-teema (Kesto n. 20 min.) Kaikki
  • Lopuksi rumpu jamittelut!

Lämpimästi tervetuloa viihtymään kanssamme!

Löydät tapahtuman myös Facebookista https://fb.me/e/1SENKfC98

Lue koko Flamman historia https://flamma.fi/flamman-historia/