Flamman Tulipuisto

Posted on by

Flamman Tulipuisto järjestetään vuosittain elokuussa Tapahtumien yönä, Mältinrannassa Tampereella. Tulipuistossa nähdään upeaa tulen käsittelyä, niin yksilö kuin ryhmä tulishow esityksiä, noin tunnin ajan. Tapahtuman järjestää tulitaide yhdistys Tulikollektiivi Flamma ry.

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille, tapahtumaan on esteetön pääsy.

Kuva: Harri Vallius

TULIPUISTO 2023 ”OMAN ELÄMÄMME SANKARIT

Iloa, valoa ja tulta jo 20 vuotta! Tuliryhmä Flamman perinteinen Tulipuisto järjestetään jälleen Mältinrannassa Tapahtumien yönä to 10.8.2023 klo 21:30-23:00! Luvassa on tulitaidetta lähes tunnin ajan.

Tänä vuonna Flamman esityksessä seikkailevat tuliset supersankarit. Olemme jokainen oman elämämme sankareita ja mitäpä olisi sankari ilman arkkivihollisia.

Tulipuiston sijainti 2023

TULIPUISTO 2023 AIKATAULU, MÄLTINRANTA:


Klo 21:30 Flamman sooloartisti Joni lämmittelee yleisöä.

klo 21:45 Vieraileva tuliryhmä duo Ultra Vixen Hooptroop.

Ultrat on tamperelaisten Anniina Vuokon ja Linda Kaarakaisen tulitaide- sekä vannetanssi duo, joka on tilattavissa keikoille ympäri Suomen. www.ultravixenhoop.com/

Instagram ultravixen.hooptroop ultravixen.hooptroop Facebook ULTRA VIXEN hooptroop

Tägäykset #ultravixenhooptroop #tampereenteatterikesä #tapahtumienyö

klo 22:00 Flamman Tulipuisto esitys

Flamman esiintyjät:

Tägit FB/IG @flamma.fi, Flamma Fire Group, #flamma #tulipuisto #flammafiregroup #tuliryhmäflamma #tapahtumienyö #tampereenteatterikesä

Tilaa Flamman esiintyjät tapahtumaasi flamma.fi/keikkatilaus/


HUOMIOITHAN TULLESSASI:

 • Tule ajoissa varmistaaksesi hyvän paikan seurata esitystä.
 • Tulipuisto -tapahtuma on kerännyt aina tuhansia katsojia, huomioi ruuhka.
 • Varaa mukaan istuin alusta, tapahtumaa seurataan nurmikolta ja rinteeltä.
 • Sateenvarjon käyttäminen tapahtumassa ei ole sallittua.
 • Huomioi muidenkin katsojien näköyhteys esiintyjiin.
 • Jos tulet kuvaamaan esitystä, laita viestiä info@flamma.fi, niin varaamme sinulle paikan eturiviin.
 • Toivomme että tägäätte meidät julkaisuihin FB/IG @flamma.fi, Flamma Fire Group, #flamma #tulipuisto #flammafiregroup #tuliryhmäflamma #tapahtumienyö #tampereenteatterikesä

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VIIHTYMÄÄN KANSSAMME!

TUE FLAMMAA JA TULIPUISTOA

Tulipuisto järjestetään jälleen talkoo voimin. Jos haluat tukea Flamman toimintaa ja tukea Tulipuiston järjestelyissä, voit tehdä sen helposti joko Mobile Payn kautta numeroon 0405023944 tai tippaa paikan päällä hattuun.

Tapahtumassa on näkyvillä myös QR-koodi, jonka skannaamalla näet tämän sivun ja lisätiedot esityksestämme.

Liity Facebookissa -> Tulipuisto 2023 tapahtumaan!


Tulipuisto 2022, Flamma 20 vuotta potpuri!

Kuva: Ilmakuvausruohonen

Perinteisessä Tapahtumien Yön Tulipuistossa 2022, nähtiin Flamman 20-juhlavuotisesitys ”Flamma 20 vuotta potpuri”. Esitys toteutettiin Mältinrannassa illalla ja esitys kesti noin tunnin. Esitystä oli saapunut katsomaan yleisöä sankoin joukoin ja arviolta noin 1500 henkilöä. Tapahtua oli ilmainen. Mältinrantaan oli myös helppo tulla esteettömän kulkumahdollisuuden vuoksi.

Yleisö oli varautunut hyvin ja mukana oli retkituolia, istuinalusia tai picnichuopia.

Yleisössä ei saanut käyttää sateenvarjoja, jolloin näkyvyys lavalle säilyi hyvänä. Tunnelma katsomossa oli erinomainen ja kaikki huomio kanssakatsojat, jotta kaikki näkivät lavalle mahdollisimman hyvin.

Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja tuliryhmä Flamma, täytti tänä vuonna 2022 jo pyöreät 20 vuotta! Yhdistys perustettiin vuonna 2002 tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa. Yhdistyksen avulla jäsenet pääsevät mukaan tuli ja valotaiteen harrastamiseen ja esiintymiseen. Jäsenille mahdollistetaan treenivuoroja ympäri vuoden, välineohjausta, opetusta tuliturvallisuudesta, avustetaan tulityökortin hankinnassa, sekä tarjotaan tulitaiteessa tarvittavaa välineistöä, asuja, asusteita, rekvisiittaa, sammutus- ja äänentoistokalustoa.

Samalla perustettiin myös esiintyvä tuliryhmä Flamma, kun samasta mielenkiinnosta innostuneet ihmiset halusivat kehittyä ja esiintyä tuli- ja LED-taiteilijoina. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka pääpaino on mahdollistaa tulitaiteen harrastaminen.

Tänä vuonna nähtiin tulishow-potpuri vuosien varrelta, jossa seikkailevat vanhat tutut hahmot, teemat, musiikit ja koreografiat. Näimme ensi tuliduoja tutuissa teemoissa ja lopuksi pääsimme tähän päivään ja aivan uuteen Madmax -teemaan ja esitykseen, joka nähtiin ensimmäisen kerran tänä kesänä Provinssissa.

Flammalaiset ahkeroivat jälleen talkoo voimin teille tulitaidetta, tuottaakseen teille valoa pimenevään iltaan! Kiitos kaikille osallistujille ja yleisölle!

Illan esityksen kulku meni näin:

 • Juonnot Katja, Flamman tiedottaja
 • Primitiivi-teema, Antti ja Jesse
 • Keskiaika-teema, Tommi ja Marika
 • Vampyyri-teema, Katja ja Elina
 • Narri / Swing sirkus-teema, Joni ja Jarkko
 • Mad Max-teema (Kesto n. 20 min.) Kaikki
 • Lopuksi jamittelut!

Lämpimästi tervetuloa viihtymään jälleen ensi vuonna kanssamme!

Lue koko Flamman historia https://flamma.fi/flamman-historia/

Video Ilmakuvausruohonen