Sooloesitykset

Posted on by

Tulishow.fi

Yhden tai useamman henkilön monipuolinen tuliesitys johon on mahdollista saada mukaan myös tulella maalaamista ja tuliveistoksia. Valmiiden esitysten lisäksi on mahdollista tilata räätälöityjä esityksiä, workshoppeja, polttareihista, virkistäytymispäiville, sekä opetusta kepin, poin, s-kepin ja flower stikin osalta. Myös laulu ja trubaduuri keikan voi yhdistää tuliesitykseen.


Tilaa Tulishow.fi
Tulishow.fi Facebookissa

Fire Lady

Yli 20-vuoden ja yli 1000 keikan kokemus tulien kanssa esiintymisestä takaavat nautinnollisen elämyksen katsojille. Monipuolinen välinehallilta; kepit, dragon, vanne, poit, fanit, hyppynaru ja keilat mahdollistavat settien räätälöinnin tilaisuuteen ja tunnelmaan kuin tunnelmaan. Samoin asu- ja musiikkirepertuaalin runsaus. Fire Lady puvustaa esityksensä itse, joten uudetkin teemat ovat tervetulleita.


Tilaa Fire Lady
Lisätietoja

IXU Fire- & LED-artist

IXU on tulitaiteillut ja esiintynyt Flamman riveissä jo vuodesta 2010 asti. IXUn esityksissä näet monipuolisesti useita eri tuli- tai LED-välineitä. Jokainen eritys on räätälöity asiakkaalle teeman, musiikin ja sisällön kautta asiakkaan tapahtumaan sopivaksi. IXUlta löytyy myös LED välineissä Ignis poit, joilla voidaan luoda näyttävä efekti esitykseen. Ignikseen voidaan lisätä asiakkaan haluama kuva, logo, kuvioita, teemoja tai teksti. Ixu voi opettaa sinulle myös poin tai kepin pyörityksen alkeet. IXU poseeraa mielellään myös kuvissa, kun haluat upeita tulikuvia.

IXU Facebookissa
IXU Instagramissa
Tilaa IXU