Yhteystiedot ja jäsenyys

Posted on by

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme! 🔥

Olemme Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja esiintyvä tuli- ja LED-ryhmä Flamma. Yhdistys ja esiintyvä ryhmä Flamma on perustettu vuonna 2002 Tampereella. Yhdistys perustettiin tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa.

Lue tarkemmin historiastamme flamma.fi/flamman-historia/

Kauttamme voit tilata tuli- & LED-esityksiä kaikenlaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä väline-, sirkus- tai tulenpyöritys workshoppeja.

Pyydä tarjouspyyntö esityksistä tai workshopeista -> TÄSTÄ!

TULIKOLLEKTIIVI FLAMMA RY HALLITUS 2024

 • PJ: Marika Jalava
 • Sihteeri: Mira Pohjola
 • Tiedottaja, markkinointi, rahastonhoitaja: Katja Ikonen

Hallituksen varajäsenet:

 • Tintti Mikkonen
 • Piia Henttinen
 • Aliaksei Kuchyn

Flamman hallituksen tavoittaa sähköpostilla osoitteesta:

info@flamma.fi

TOIMINTAAN TUTUSTUMINEN 

Flamman toimintaan voi tulla tutustumaan sovittaessa keväisin sisätreenikaudella tai kesäisin avoimissa kesätreeneissä. Sisätreenikaudella (tammikuu-toukokuu) on mahdollista käydä 3 kertaa tutustumassa Flamman toimintaan ja treeneihin. Kun haluat tutustua Flamman toimintaan, ota yhteyttä info@flamma.fi, niin voimme sopia tutustumisajankohdan ja voit tulla käymään treeneissämme sovittuna ajankohtana.

Syksy on keikkasesonki aikaa ja tällöin treeneissä keskitymme keikkatreeneihin ja emme ikäväkyllä voi ottaa tutustujia vastaan. Meillä ei ole treeneissä välineohjausta, vaan sinulla tulisi olla omat välineet ja jo osaamista välineistä. Meiltä voi tilata väline- tai tuliworkshoppeja ryhmille, mutta emme järjestä muutoin välinekoulutusta.

JÄSENEKSI FLAMMAAN?

Tällä hetkellä emme ota uusia jäseniä. Flamman jäseneksi voi hakea kirjallisesti lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen hallitukselle info@flamma.fi. Jäsenyyden ehtona on, että hallitset vähintään jo yhden tulenpyöritys välineen. Suosittelemme osallistumaan kesän avoimiin treeneihin, joiden kautta pääset tutustumaan toimintaan ja ryhmään.

Kerro hakemuksessa kuka olet, mistä tulet, mitä aikaisempaa kokemusta sinulla on flow taiteista, mitä välinettä osaat pyörittää ja miksi haluat liittyä Flammaan? Lisäksi voit kertoa mitä odotat Flamman sinulle tarjoavan ja kuinka paljon haluat itse käyttää aikaasi Flamman toimintaan. Otathan huomioon, että Flamma ei järjestä välineopetusta ja kaikki jäsenet treenaavat omilla välineillään, vaan sinulla tulee olla jo välineosaamista.

AVOIMET KESÄTREENIT

Flamma on järjestänyt kesäisin kaikille avoimia ja ilmaisia puisto treenejä. Avoimet treenit jälleen kesällä 2024. Avoimet treenit alkavat touko kesäkuun vaihteessa ja kestävät elokuun puoleen väliin asti. Treenit ovat yleensä tiistaisin aina klo 17-18 välillä ja ne ovat ulkona puistossa.

Kenelle:

 • Treenit ovat tarkoitettu kaikille lajista ja Flamman toiminnasta kiinnostuneille, eli kuka tahansa lajista kiinnostunut voi osallistua treeneihin. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.
 • Treeneihin ei tarvitse ennakkoon mitenkään ilmoittautua, saavu vain paikalle.
 • Osallistuminen ei maksa mitään. Flamma tarjoaa näissä treeneissä harjoitus välineitä ja halutessasi ohjausta eri välineisiin.
 • Omia välineitä saa ja kannattaa myös tuoda, treeneissä voidaan myös lainata välineitä.
 • Välineohjausta ja workshoppeja järjestämme sitä toivottaessa ja satunnaisesti kesän aikana. 

Tervetuloa mukaan treenaamaan ja tutustumaan lajiin!

Puistoon saa vapaasti jäädä itsenäisesti treenaamaan avoimien treenien jälkeen, tai vaikka seuraamaan Flamman keikkatreenejä.

Seuraa meitä somessa Flamman Facebook-sivu tai Instagram!

Tulikolletiivi Flamma ry, voittoa tavoittelematon yhdistys ja esiintyvä ryhmä.

Y-tunnus: 1840512-9

Tietosuojaseloste