Yhteystiedot ja jäsenyys

Posted on by

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme! 🔥

Olemme Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja esiintyvä tuli- ja LED-ryhmä Flamma. Yhdistys ja esiintyvä ryhmä Flamma on perustettu vuonna 2002 Tampereella. Yhdistys perustettiin tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa.

Lue tarkemmin historiastamme flamma.fi/flamman-historia/

Kauttamme voit tilata tuli- & LED-esityksiä kaikenlaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä väline-, sirkus- tai tulenpyöritys workshoppeja.

Pyydä tarjouspyyntö esityksistä tai workshopeista -> TÄSTÄ!

TULIKOLLEKTIIVI FLAMMA RY HALLITUS 2023

 • PJ: Marika Jalava
 • Sihteeri: Piia Henttinen
 • Tiedottaja, markkinointi, rahastonhoitaja: Katja Ikonen

Muut jäsenet:

 • Mira Pohjola
 • Terhi Pikkarainen
 • Aliaksei Kuchyn
 • Tintti Mikkonen

Flamman hallituksen tavoittaa sähköpostilla osoitteesta:

info@flamma.fi

JÄSENEKSI FLAMMAAN?

Flamman jäseneksi voi hakea kirjallisesti lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen hallitukselle info@flamma.fi. Kerro hakemuksessa kuka olet, mistä tulet, mitä aikaisempaa kokemusta sinulla on flow taiteista, mitä välinettä osaat pyörittää ja miksi haluat liittyä Flammaan? Jäsenyyden ehtona on, että hallitset jo vähintään yhden välineen alkeet. Lisäksi voit kertoa mitä odotat Flamman sinulle tarjoavan ja kuinka paljon haluat itse käyttää aikaasi Flamman toimintaan. Haku on auki ympäri vuoden. Otathan huomioon, että Flamma ei järjestä välineopetusta ja kaikki jäsenet treenaavat omilla välineillään.

TOIMINTAAN TUTUSTUMINEN 

Kun haluat tutustua Flamman toimintaan, ota yhteyttä info@flamma.fi tai laita IG tai FB viesti, niin voimme sopia tutustumisajankohdan ja voit tulla käymään treeneissämme. Voit käydä sisätreenikaudella (elokuu-toukokuu) 3 kertaa ilmaiseksi tutustumassa Flamman treeneihin. Huomioithan että syksy on keikkasesonki aikaa ja tällöin treeneissä keskitymme keikkatreeneihin.

Ikäväkyllä meillä ei ole välineohjausta, vaan sinulla tulisi olla jo osaamista välineistä ja omat välineet. Keikkatreenien aikaan voit osallistua lähinnä seuraamalla treenejämme tai tehdä itsenäistä treenaamista omilla välineillä.

AVOIMET KESÄTREENIT

Flamma järjestää kesäisin kaikille avoimia ja ilmaisia puisto treenejä. Avoimet treenit jälleen kesällä 2024.

Avoimet treenit alkavat touko kesäkuun vaihteessa ja kestävät elokuun puoleen väliin asti. Treenit ovat ulkona puistossa tiistaisin aina klo 17-18 välillä, paikka on Kalevan keskuspuisto tms.

Kenelle:

 • Treenit ovat tarkoitettu kaikille lajista ja Flamman toiminnasta kiinnostuneille, eli kuka tahansa lajista kiinnostunut voi osallistua treeneihin. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.
 • Treeneihin ei tarvitse ennakkoon mitenkään ilmoittautua, saavu vain paikalle.
 • Osallistuminen ei maksa mitään. Flamma tarjoaa näissä treeneissä harjoitus välineitä ja halutessasi ohjausta eri välineisiin.
 • Omia välineitä saa ja kannattaa myös tuoda.
 • Välineohjausta ja workshoppeja järjestämme sitä toivottaessa ja satunnaisesti kesän aikana. 

Tervetuloa mukaan treenaamaan ja tutustumaan lajiin!

Puistoon saa vapaasti jäädä treenaamaan avoimien treenien jälkeen, seuraamaan vaikka Flamman keikkatreenejä.

Seuraa meitä somessa Flamman Facebook-sivu tai Instagram!

Tulikolletiivi Flamma ry, voittoa tavoittelematon yhdistys ja esiintyvä ryhmä.

Y-tunnus: 1840512-9

Tietosuojaseloste