Yhteystiedot ja jäsenyys

Posted on by

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme! 🔥

Olemme Tamperelainen tuli- ja valotaideyhdistys Tulikollektiivi Flamma ry ja esiintyvä tuliryhmä Flamma. Yhdistys ja esiintyvä ryhmä Flamma on perustettu vuonna 2002 Tampereella. Yhdistys perustettiin tukemaan, mahdollistamaan ja edesauttamaan tuli- ja valotaidetta Suomessa.

Lue tarkemmin historiastamme flamma.fi/flamman-historia/

Kauttamme voit tilata tuli- & LED-esityksiä kaikenlaisiin tapahtumiin ja juhliin, sekä väline-, sirkus- tai tulenpyöritys workshoppeja.

Pyydä tarjouspyyntö -> TÄSTÄ!

TULIKOLLEKTIIVI FLAMMA RY HALLITUS 2023

  • PJ: Marika Jalava
  • Sihteeri: Piia Henttinen
  • Tiedottaja, markkinointi, rahastonhoitaja: Katja Ikonen

Muut jäsenet:

  • Mira Pohjola
  • Terhi Pikkarainen
  • Aliaksei Kuchyn
  • Tintti Mikkonen

Flamman hallituksen tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info@flamma.fi.

JÄSENEKSI FLAMMAAN?

Flamman jäseneksi voi hakea kirjallisesti lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen hallitukselle info@flamma.fi. Kerro hakemuksessa kuka olet, mistä tulet, mitä aikaisempaa kokemusta sinulla on flow taiteista, mitä välinettä osaat pyörittää ja miksi haluat liittyä Flammaan? Jäsenyyden ehtona on, että hallitset jo vähintään yhden välineen alkeet. Lisäksi voit kertoa mitä odotat Flamman sinulle tarjoavan ja kuinka paljon haluat itse käyttää aikaasi Flamman toimintaan. Haku on auki ympäri vuoden. Otathan huomioon, että Flamma ei järjestä välineopetusta ja kaikki jäsenet treenaavat omilla välineillään.

TOIMINTAAN TUTUSTUMINEN 

Kun haluat tutustua Flamman toimintaan, ota yhteyttä info@flamma.fi tai laita IG tai FB viesti, niin voimme sopia tutustumisajankohdan ja voit tulla käymään treeneissämme. Voit käydä sisätreenikaudella (elokuu-toukokuu) 3 kertaa ilmaiseksi tutustumassa Flamman treeneihin. Huomioithan että syksy on keikkasesonki aikaa ja tällöin treeneissä keskitymme keikkatreeneihin. Ikäväkyllä meillä ei ole välineohjausta, vaan sinulla tulisi olla jo osaamista välineistä ja omat välineet. Keikkatreenien aikaan voit osallistua lähinnä seuraamalla treenejämme tai tehdä itsenäistä treenaamista omilla välineillä.

AVOIMET KESÄTREENIT

Kesäisin Flamma on järjestänyt avoimia ja ilmaisia treenejä, kaikille lajista kiinnostuneille. Välineohjausta ja workshoppeja järjestämme satunnaisesti. Kesätreenit alkavat yleensä toukokuun puolenvälin jälkeen ja kestävät vähintään heinäkuun loppuun asti. Seuraa meitä somessa ja katso ilmoitteluamme treeneistä jälleen ensi kesänä.

Tervetuloa kesäisin treenaamaan ja tutustumaan ihmisiin ja lajiin, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Kesätreeneihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, saavut vain paikalle. Flamma tarjoaa näissä treeneissä harjoitusvälineitä ja tunnin ajan ohjausta eri välineisiin. Myös omia välineitä kannattaa ottaa mukaan. Treeneihin saa osallistua kuka vain lajista kiinnostunut ja osallistuminen on ilmaista. Puistoon saa jäädä vapaasti treenaamaan avoimien ja ohjattujen treenien jälkeen, seuraamaan vaikka keikkatreenejämme.

Seuraa meitä somessa Flamman Facebook-sivu tai Instagram!

Tulikolletiivi Flamma ry, voittoa tavoittelematon yhdistys

Y-tunnus: 1840512-9